Ferratum kulutusluotto

Ferratumin kulutusluotto voi auttaa sinua pitämään perheesi talouden kunnossa ja samalla varmistamaan, että teillä on tarvittavat varat mukavaan elämään. Ferratumin kulutusluotto on yksinkertainen ja nopeasti haettava arjen taloudellinen apu. Kun olet hakenut ja saanut Ferratumilta myönteisen lainapäätöksen kyseistä kulutusluottoa varten, kulutusluotto on käytettävissäsi säännöllisesti.

Tukea arjen haasteisiin

Elämä heittää meille harva se päivä kapuloita rattaisiin, vaikka kuinka yrittäisimme ennakoida kaikkea. Yksinkertainen säännöllinen budjetti voi olla tarpeen, mutta odottamattomat menot saattavat nopeasti sekoittaa sen, jos ei ole varasuunnitelmaa. Luoton saaminen lisää turvallisuutta jokapäiväisessä elämässä, kun tiedät, että odottamattomat kulut ja suuret tavanomaiset menot voidaan maksaa ja että pienet tapahtumat eivät aiheuta välitöntä taloudellista katastrofia.

Kulutusluotot voi ymmärtää eräänlaisena taloudellisena helpotuksena – ne ovat varmuuskopio huonon päivän varalle. Budjettiisi sopiva takaisinmaksuaikataulu varmistaa, että lainan maksu ei vie liikaa tulojasi.

Vakuudeton laina

Vakuudettomat lainat ovat saatavilla henkilöille, joilla on yleisesti ottaen huono luotto. Vakuudeton laina on juuri sitä, miltä se kuulostaa: laina, jonka vakuutena ei ole vakuutta tai omaisuutta. Vakuudettomia lainoja voidaan käyttää odottamattomien jokapäiväisten menojen ja suurempien päivittäisten hankintojen kattamiseen ja jopa taloudellisena turvaverkkona hätätilanteessa. Ferratumin kulutusluottoa voi käyttää esimerkiksi seuraaviin kuluihin:

  • keittiöremontit
  • lääkärikulut
  • laskujen maksaminen
  • auton huolto
  • elektroniikan ostaminen

Kulutusluotto asetetaan budjettiisi sopivalle tasolle, jotta sinulla on lainan takaisinmaksun jälkeen varoja jäljellä. Korko määräytyy hakijan henkilökohtaisten tietojen perusteella.

Kulutusluotolle on asetettu myös vaatimuksia:

  • säännölliset tulot
  • vakituinen osoite Suomessa
  • ikää vähintään 23-vuotta
  • ei maksuhäiriöitä

Ferratum ei myönnä luottoa yli asiakkaan takaisinmaksukyvyn. Lainaa myöntäessään Ferratum analysoi aina tulosi tapauskohtaisesti ja varmistaa, että tulosi riittävät kattamaan elinkustannukset sekä luotto- ja laskumaksut.

Vakuudeton laina on yksi luoton muodoista, ja lainanottajan on näin ollen allekirjoitettava sopimus. Kulutusluottoja kuvataan yleensä hätälainaksi tai maksulainaksi, mutta Ferratum näkee kulutusluotot eri tavalla. Ferratumin kulutusluotto ei ole hätäratkaisu (mutta voit käyttää varat miten haluat) eikä se ole vain lyhytaikainen, vaan se on joustava ja sitä voi käyttää jatkuvasti.

Mikä on sopiva lainan takaisinmaksuaika?

Sinulle sopiva takaisinmaksuaika riippuu henkilökohtaisesta tilanteestasi. Takaisinmaksuaika alkaa, kun ensimmäinen erä erääntyy, ja päättyy, kun kaikki erät on maksettu kokonaan pois. Lainan takaisinmaksuaika vaihtelee yleensä lainayhtiöstä ja pankista riippuen 3 kuukaudesta 40 vuoteen ja perustuu lainan kokonaismäärään.

Sopiva luoton määrä riippuu tilanteestasi: mihin haluat käyttää rahat? Onko kyseessä kertaluonteinen ostos vai haetko pitkäaikaista taloudellista joustavuutta Tarvitsemasi rahamäärä voidaan laskea Ferratum-lainalaskurilla. Laskuri näyttää, miten erilaiset luottotiedot vaikuttavat kuukausittaiseen vähimmäismaksuun.

Ferratumin asiakaspalvelu auttaa lainahakemuksissa

Ferratumin asiakaspalveluhenkilöstö käsittelee lainahakemuksia joka arkipäivä klo 09:00-17:00. Sinun ei tarvitse ottaa yhteyttä asiakaspalveluun, kun hakemuksesi on hyväksytty alustavasti ja siirretty käsittelyvaiheeseen.

Hakemuksesi käsitellään mahdollisimman pian, ja tarvittaessa yritys ottaa sinuun yhteyttä. Varmista, että annat hakemusta täyttäessäsi oikean puhelinnumeron ja sähköpostiosoitteen; koska niitä käytetään tarvittaessa, kun sinuun halutaan saada yhteys.

Vahvistus jo samana päivänä

Lainahakemukset hyväksytään yleensä samana päivänä, kunhan ansiotodistukset on vahvistettu asianmukaisesti. Jos sinulla ei ole kuittia lainahakemuksen mukana, voit aina lähettää sen Ferratumille sähköpostitse. Palkkakuitin tulee olla edellisen- tai kuluvan kuukauden ajalta, jotta Ferratum voi käsitellä sen.

Huomaa, että jos yhteydenottoasi ei lähetetä hakemuksessasi ilmoittamastasi sähköpostiosoitteesta, Ferratum ei voi käsitellä sitä. Tämä johtuu turvallisuussyistä. Ferratumin sivusto on myös SSL-suojattu, joten voit hakea lainaa hyvillä mielin. Kattavan suojauksen vuoksi hakkereiden ja muiden rikollisten on hyvin vaikeaa päästä käsiksi henkilötietoihisi.