Tuusulalaisen Riisulan Oy:n rakennuttamat uudet asunnot ovat nyt myynnissä kaupungin keskustassa, Hyrylän Kaartilaisenpolulla. As Oy Tuusulan Päävartio on Aihio Arkkitehdit Oy:n suunnittelema talo, johon tulee 55 asuntoa ja muutama liiketila. Asuntojen koot vaihtelevat kolmestakymmenestä neliöstä yksiöistä yli sataan ja kaikkien asuntojen suunnittelussa on panostettu tilojen avaruuteen ja valoisuuteen.

Talossa on kaksi portaikkoa, hissit, kellaripysäköintipaikat ja varastotilat. Pihasta rakentuu rauhallinen ja turvallinen ympäristö kaikenkokoisille perheille. Päävartio sijaitsee Tuusulan ytimessä, aivan kauppojen ja liikkeiden, harrastuspaikkojen ja kulttuurikohteiden, lääkäripalveluiden sekä keskeisten liikeyhteyksien vierellä. Tuusulan asemalta pääsee mm. helposti Helsingin suuntaan.

Päävartion asunnot valmistuvat joulukuussa 2019 ja ovat tällä hetkellä myynnissä. Nopea varaaja voi vielä markkinointi- ja suunnitteluvaiheessa olla mukana asuntonsa rakentamisessa vaikuttamalla materiaalivalintoihin ja tilaratkaisuihin.

Yhteydenotto asuntoihin liittyen

ILMARI SJÖBLOM
puh. 0400 456 404
sposti: [email protected]

EIJA RANTANEN
puh. 044 230 5814
sposti: [email protected]

Riisula yhtiöt on perheyritys, jonka toiminta keskittyy uudisrakentamiseen sekä kiinteistöjen hallintaan, huoltoon, vuokraamiseen ja myymiseen Tuusulan seudulla. Yhtiö on parinkymmenen vuoden toiminnan aikana rakennuttanut kymmeniä kerros-, rivi- ja paritaloja kuin liiketiloja ympäri Tuusulaa.

Yhtiön toiminta alkoi vuonna 1987 Sjöblomin veljesten perustettua maanrakennusyhtiö Seepsula Oy:n. Ajan mittaan uudisrakentaminen keskittyi Riisula -nimen alle. Nykyään Riisula Oy toimii kiinteistönkehityksessä ja Riisula-rakennus Oy asuntojen, hallien ja liiketilojen rakentamisessa, vuokraamisessa ja myynnissä.

Riisula Oy
1895230-9

Riisula-rakennus Oy
2106018-4

Myyntitoimisto
Autoasemankatu 1, 04300 Tuusula
[email protected]

Toimisto
Isonkivenkuja 2P, 04300 Tuusula
puh. 010 524 0891
[email protected]