Ferratum autolaina

Ferratum on jo yli 15 vuoden ajan antanut lainoja suomalaisille. Ferratumin lainatarjonta on kehittynyt vuosien varrella lukuisia kertoja. Ferratum Laina on rahoitusyhtiön kesällä 2021 tarjoaman lainatuotteen nimi. Ferratum-lainat ovat tunnettuja joustavuudestaan ja mukautuvuudestaan. Kokonsa vuoksi ne sopivat erinomaisesti suuriin kertaluonteisiin hankintoihin, kuten autoihin, remontteihin tai konsolidointeihin.

Lainaa haetaan netissä

Sinun on oltava vähintään 22-vuotias voidaksesi hakea Ferratum-lainaa. Sinulla on myös oltava Suomessa voimassa oleva osoite. Sinun on myös pidettävä raha-asioitasi järjestyksessä. Sinun on myös pystyttävä maksamaan laina takaisin sovitussa ajassa riittävillä ja jatkuvilla tuloilla.

Ferratum pyytää sinua liittämään lainahakemukseesi edellisen palkkakuitin, tarkistaakseen antamasi tulotiedot. Itsenäisiltä ammatinharjoittajilta vaaditaan viimeisin tilinpäätös.

Edellä mainittujen kriteerien täyttäminen ei kuitenkaan takaa, että Ferratum tarjoaa sinulle lainaa. Se tarkoittaa, että hakemuksesi otetaan joka tapauksessa huomioon. Esimerkiksi tulojesi virheellinen arviointi tai kuukausimaksun ilmoittaminen liian pieneksi voi johtaa hakemuksesi hylkäämiseen.

Ferratumin lainatuotetta voi hakea verkossa, jota varten tarvitset verkkopankkitunnukset tai mobiilivarmenteen henkilöllisyytesi todentamiseksi. Kun aloitat lainahakemusprosessin, sinun on ensin annettava yhteystietosi ja valittava lainan määrä ja kesto ennen hakemuslomakkeen täyttämistä.

Ferratum autolainan hakeminen

Voit ostaa haluamasi ajoneuvon, olipa se sitten hybridi- tai sähköauto, saamalla 4000–20 000 euroa Ferratumilta. Ferratum autolaina on kertaluonteinen vakuudeton laina. Sen avulla voit lainata rahaa nopeasti ja yksinkertaisesti uuden ajoneuvon hankintaan, nykyisen autosi huoltoon, uusien renkaiden hankintaan tai muihin pieniin hankintoihin.

Ferratumin autolainahakemus on yksinkertainen ja nopea täyttää. Aloita vierailemalla Ferratumin verkkosivustolla ja valitse haluamasi summa ja takaisinmaksuehto. Kirjaudu sitten Ferratum-palveluun verkkopankkitunnuksillasi ja täytä varsinainen hakemus.

Lainahyväksynnän voi odottaa saavansa muutaman päivän kuluessa. Muistathan, että myös palkkatodistuksesi pitää liittää lainahakemuksen liitteeksi. Näin varmistetaan, että sinulla on varaa kuukausittaisiin maksuihin.

Kun täytät tietyt vaatimukset, voit saada Ferratum-autolainan. Liitä lainahakemukseesi myös kopio viimeisimmästä palkkatodistuksestasi. Hakemusmenettely on nopea ja odotusajat ovat lyhyitä. Raha toimitetaan tilillesi heti, kun saat myöntävän lainapäätöksen.

Vakavarainen yritys

Ferratum Finland Oy on suomalainen rahoitusalan yritys, joka on perustettu vuonna 2005. Se on osa Ferratum Oyj -konsernia, joka on listattu Frankfurtin pörssissä ja toimii yli 20 maassa ympäri maailmaa. Suomen lisäksi se toimii yli 20 maassa kahden miljoonan asiakkaan voimin. Se on laajentunut tarjoamaan pienille ja keskisuurille yrityksille vaihtoehtoista rahoitusta.

Ferratum pitää vastuullisuutta ja läpinäkyvyyttä erittäin tärkeinä, mikä näkyy sen tiukoissa toimintaperiaatevaatimuksissa. Se edistää vastuullista luotonantoa tutkimalla asiakkaan luottotiedot ennen lainapäätöksen tekemistä – näin myös autolainojen kanssa.

Ferratum on turvallinen lainavaihtoehto. Se tarjoaa erilaisia lainavaihtoehtoja asiakkaille monenlaisissa tilanteissa. Ennen lainan myöntämistä kaikki takaisinmaksukulut selvitetään sinulle selkeästi ja läpinäkyvästi. Kun otat lainaa Ferratumilta, ei ole odotettavissa piilokuluja. Asiakaspalvelu on käytettävissä joka arkipäivä, ja uudet lainahakemukset vahvistetaan parhaimmillaan muutamassa minuutissa.

Ferratum salaa ja suojaa kaiken internet-liikenteen, jolloin tietosi pysyvät yksityisinä. Näin kukaan kolmas osapuoli ei pääse niihin käsiksi. Se on luotettava ja vastuullinen rahoitusyritys, jolla on vuosien kokemus lainatoiminnasta.

Ferratum lainan takaisinmaksu

Varsinaisessa lainahakemuksessa Ferratum haluaa tietää tulosi ja menosi sekä muut tekijät, jotka vaikuttavat lainapäätökseen. Kun olet ladannut asiakirjat, Ferratum antaa sinulle lainapäätöksen ja hyväksytty laina lähetetään hakemuksessa ilmoittamallesi tilille.

Lainan takaisinmaksun voit suorittaa eri tavoin. Joko perinteisesti laskut maksamalla, tai voit käyttää Ferratumin MyAccount-palvelua ja maksaa laskut sitä kautta. On myös tärkeää lisätä Ferratumin antama henkilökohtainen viitenumero, jotta maksu kirjataan oikein ja vältytään ylimääräiseltä paperityöltä.