Pelaa blackjackia netissä - ultimaattinen opas

Mac-laitteet mielletään välillä hankalammiksi hakkeroida, mutta nekin tarvitsevat suojausta. Nykyään on olemassa useita erilaisia kilpailevia virustorjuntaohjelmistoja, jotka yrittävät parhaansa mukaan kehittää suojamuureja, joiden läpi on hankalaa hakkeroida. Mac-laitteiden suojaaminen eroaa esimerkiksi PC-laitteiden suojaamisesta, sillä niiden ohjelmistot ovat erilaisia. Bitdefender on yksi niistä ohjelmistoista, jotka pyrkivät luomaan hyviä ratkaisuja myös Mac-laitteiden suojaamiseen.

Ohjelmisto, joka on listojen kärjessä

Kun vertaillaan eri virustorjuntaohjelmistoja, Bitdefender on listojen kärjessä ja tälle on varmasti oma syynsä. Asiakkaat ovat luottaneet laitteidensa suojauksen vuosi toisensa jälkeen juuri tämän ohjelmiston käsiin, jonka pohjalta ohjelmistolle on syntynyt hyvä maine. Todennäköisesti ohjelmiston käytössä on esiintynyt vähän ongelmia ja se on myös halvempi kuin jotkut toiset samantasoiset torjuntaohjelmistot. Ihmiset hakevat ohjelmistoa, joka toimii riittävän hyvin ja on sopivan hintainen. Todennäköisesti Bitdefender on löytänyt sen kultaisen keskitien, jonka kautta voittaa asiakkaan tyytyväisyyden.

Laitteesi suojaamiseen ei tarvitse kuitenkaan kuluttaa ollenkaan rahaa, ellei niin halua. Toki ilmainen virustorjunta ei todennäköisesti ole yhtä toimiva kuin maksullinen ohjelmisto, mutta sekin hoitaa hyvin tehtävänsä. Tärkeintähän on, että laitteesi on suojattuna kaikkein suurimmilta uhkilta.

Pyrkii suojaamaan laitteesi monilla tasoilla

Lähes kaikki virustorjuntaohjelmistot ovat löytäneet uusia tasoja, minkä takia laitteet tarvitsevat suojausta. Myös Bitdefender-ohjelmisto suojaa Mac-laitteesi usealla eri tasolla. Ohjelmisto pitää huolta siitä, että datasi on suojattuna silloinkin, kun vierailet vääränlaisilla sivustoilla ja ilmoittaa sinulle, jos sivusto vaikuttaa epäilyttävältä tai jopa estää sivuston. Ohjelmisto luo myös suojamuurin virustorjuntaa ja muita kyberuhkia varten, jolloin sinun ei tarvitse olla enää niin huolissasi laitteesi suojauksesta. Laitteesi on myös suojattu Windowsin ohjelmistoon kohdistuvilta uhkilta, joista on haittaa myös iOS-ohjelmistolle. Omat arkaluontoiset tiedostosi pysyvät Bitdefender-ohjelmiston ansiosta visusti tallessa.

Ei häiritse sinua

Joidenkin virustorjuntaohjelmien ongelmana on se, että ohjelmiston toiminta häiritsee omaa toimintaasi verkossa. Bitdefender toimii kuitenkin taustalla autopilotilla, joten olet suojattuna, vaikka sinulle ei välttämättä ilmoitetakaan siitä. Mikään ei nimittäin ole ärsyttävämpää kuin se, jos virusten torjuntaan erikoistunut ohjelmisto lähettää sinulle jatkuvasti ilmoituksia samalla, kun haluat keskittyä pelaamiseen tai verkossa surffailuun. Tämän ohjelmiston luojat ovat kuitenkin ymmärtäneet tämän ongelman, vaan ohjelma häiritsee sinua vain, kun se on tarpeellista.

Bitdefender ei muutenkaan hidasta Mac-laitteesi toimintaa, vaan laitteesi voi jopa toimia nopeammin, kun kyberuhkien aiheuttamat ongelmat eivät hidasta sen toimintaa.

VPN-yhteys

Ohjelmisto tarjoaa Mac-laitteille myös suojatun VPN-yhteyden, jonka ansiosta yksityisyytesi on suojatumpi kuin aiemmin. Nykyään hakkereiden on hyvin helppoa päästä käsiksi tietovirtaasi, mikäli he niin haluavat. VPN-yhteys estää tämän, sillä sinun ja hakkerin välillä on toinen yhteysasema, joka on hyvin suojattu kyberhyökkäyksiltä. Näin kukaan ei saa selville yhteytesi oikeaa sijaintia, eikä pääse myöskään käsiksi datavirtaasi.

VPN-yhteyden voi halutessaan yhdistää mihin tahansa maailman kolkkaan, jonka ansiosta vierailu sivustoilla, jotka on kehitetty vain sen maan yleisölle, onnistuu. Osa TV-sarjoista ja elokuvista on myös tarjolla vain tietyissä maissa ja ulkomainen VPN-yhteys mahdollistaa näiden katsomisen.

Suojaus useille laitteille

Vaikka haluaisit suojata vain Mac-tietokoneesi, et ehkä tullut ajatelleeksi, että myös iPhone-laitteesi tarvitsee suojausta. Kaikki hoidetaan nykyään puhelimella, joten älypuhelimesi suojaaminen on yhtä tärkeää kuin tietokoneenkin suojaus. Voit saada puhelimellesi myös VPN-yhteyden, joten pystyt surffaamaan yksityisemmin. Älypuhelimesi on myös mukanasi jatkuvasti, joten on tärkeää, että pystyt suojaamaan esimerkiksi sijaintisi. Sinun tietoturvallisuudellasi ja yksityisyydelläsi on väliä, joten suojaa ihmeessä kaikki laitteesi kerralla.